Како избрисати историју ИоуТубе гледања на Андроиду



Апликација ИоуТубе веома је популарна и широко се користи за гледање видеозаписа. ИоуТубе, од Гоогле-а, доступан је на готово свим уређајима. иос, Андроид, Цхроме. Такође је доступан иу веб претраживачима. Ове апликације морају да се пријаве на Гоогле налог да би гледале видео записе, филмове, серије и све остало. Пријављујући се у ове апликације, они ће пратити шта гледамо како бисмо у будућности понудили сличне садржаје. То ће на крају довести до тога да ће се типичне врсте садржаја увек приказивати док отварају почетну страницу ИоуТубе апликације. Овај проблем се може вратити на нормалну почетну страницу ако обришемо историју ИоуТубе гледања у вашим уређајима и тај процес је много једноставнији.

Овде ћемо видети како да избришете историју Иоутубе Ватцх-а на вашим уређајима, укључујући Андроид и иОС.

Избришите историју ИоуТубе гледања на Андроиду

Морамо да отворимо апликацију у било ком од ваших уређаја и треба да се пријавите. Пожељно је да користимо наш Андроид уређај за отварање апликације која ће заобићи било који додатни Гоогле процес пријаве. Након отварања, морамо отворити Мени тако што ћемо куцнути на симбол рачуна. Ово ће отворити поставке налога за апликацију ИоуТубе.

Из овог менија Подешавања налога, додирните “Подешавања” која ће отворити мени за поставке Историја и Приватност.

У старијим верзијама апликације ИоуТубе постоје поставке за историју, док ће нове верзије приказивати поставке за повијест и приватност.

Отворите поставке историје и приватности услуге Иоутубе

Поставке Хистори & Приваци ће приказати два типа историје. „Историја гледања“ је историја садржаја коју често гледате на ИоуТубе апликацији свих уређаја укључујући и тренутни. "Историја претраге" ће овде приказивати све кључне речи за ИоуТубе апликацију за претрагу. Оба ова историјска податка ће се користити за проналажење сличног садржаја са веб сервера.

Чишћење само прегледа историје промениће листу понуђених видео снимака на почетној страници апликације ИоуТубе. Даље, ако желите да обришете историју претраге, онда можемо исто извести из ове поставке.

Обриши историју ИоуТубе Ватцх из менија Хистори & Приваци

У менију Хистори & Приваци (Историја и приватност) сазнајте историју прегледа и историју претраге и додирните опцију која ће избрисати одговарајућу историју са сервера. То ће се нормално синхронизовати са нашим уређајима чим почнемо да отварамо апликацију.

Као резултат тога, потпуно уклањање историјских података са свих наших уређаја ће се десити брисањем са било ког уређаја у апликацији.

Отварање Иоутубе Хоме Паге

Након брисања историје гледања, можемо отворити почетну страницу да бисмо видјели промјене. Сада ће предложени видеозаписи бити опште природе и можете их одабрати према вашим одлукама. Апликација ће поново почети да гради историју гледања како би понудио персонализовану врсту видео записа са било ког уређаја који се пријављује.

Није обавезно избрисати историју ИоуТубе историје и историју претраживања увек. Ако нисте задовољни предложеним видеозаписима на почетној страници док отварате апликацију, онда само требамо избрисати историју гледања или историју претраживања. Најважније је напоменути да је историја сатова и историја претраге корисна за разумевање корисничких интереса, тако да корисник увијек може видјети њихове занимљиве видеозаписе док отвара апликацију.

Претходни Чланак

Како зауставити ВхатсАпп Савинг Пхотос на Андроид Галлери?

Како зауставити ВхатсАпп Савинг Пхотос на Андроид Галлери?

ВхатсАпп је гомилао Андроид галерију медијским датотекама из апликације ВхатсАпп. Када отворите апликацију Галлари на Андроид-у, можете да видите и фотографије и видео датотеке које сте примили на ВхатсАпп групи или појединачне поруке. Већ смо разговарали о неколико решења за сакривање ВхатсАпп фотографија и видео датотека из Андроид Пхоне Галлери. Међутим, ВхатсАпп је представио опцију Аутоматицалли Хиде ВхатсАпп медиа филес на ...

Sledeći Чланак

Како да вратим обрисане ВхатсАпп поруке? (Без резервне копије Гоогле диска)

Како да вратим обрисане ВхатсАпп поруке? (Без резервне копије Гоогле диска)

Замислите да сте грешком избрисали неколико важних ВхатсАпп порука са телефона. И, потребно је да вратите избрисане ВхатсАпп слике што је пре могуће. Нажалост, канта за рециклажу није доступна на иОС и Андроид телефонима. Да би ствари биле још горе, опција 'Повратак на Гоогле диск' је постављена на 'Никад'. Или никада нисте копирали ВхатсАпп у иЦлоуд са свог иПхоне-а. Сада сте у ситуа...